The speedometer quit on Vino 125 - Page 2 - Fuelly Forums

Android Users - Coming Soon! - Migrating from aCar 4.8 to 5.0

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-17-2011, 01:00 PM   #11
Registered Member
 
Join Date: May 2011
Posts: 5
Country: United States
Re: The speedometer quit on Vino 125

I bought a new cable, took the screw just below the headlight out, then the other 2 screws out behind the top of the shield. The old cable was pulled out and I ran the new one from the top down and put in through the bracket at the bottom. Works ok now. I had to use an inpact screwdriver to get that front screw loose. The headlight casing is made of plastic.
__________________

ba_50 is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2011, 02:54 PM   #12
Registered Member
 
theclencher's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 542
Country: United States
Re: The speedometer quit on Vino 125

Better lube it up or you may be doing this again...
__________________

__________________
Tempo/Topaz:
Old EPA 23/33/27
New EPA 21/30/24

F150:
New EPA12/14/17

theclencher is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My crx was rear ended seeodywhy General Fuel Topics 3 02-15-2010 06:17 PM
iphone experience bearmeister Fuelly Web Support and Community News 5 02-10-2010 11:25 PM
WTB: 3 banger Metro in SoCal, running or not mustngr Wanted to Buy 1 01-25-2008 01:04 PM
XR-3 Triike => New Tri-Magnum? cfg83 Car Reviews 1 07-12-2007 05:30 PM
HI All! newbie GasSavers_Asif Introduce Yourself - New member Welcome 2 06-05-2007 11:14 PM

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 05:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.