A bug in the system? - Fuelly Forums

Android Users - Coming Soon! - Migrating from aCar 4.8 to 5.0

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-14-2008, 02:00 AM   #1
Junior Member
 
grampymoose's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 7
Country: United States
Location: Whitehorse, Yukon, Canada
A bug in the system?

Metric worked yesterday but not today?

I added a fuel fill up today and suddenly all the numbers went off the charts! I would love to get 83 MPG but I know that's not correct.

I selected metric and odometer when I set my car up ... when I checked today, it is still set that way. I reset it just in case but still the high numbers.

I did modify an entry (added a comment) as well as add the fill up, would that make things go screwy?

BTW, love the site, keep up the good work!

Grampymoose
__________________

grampymoose is offline   Reply With Quote
Old 08-14-2008, 03:23 AM   #2
Senior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 260
Country: United States
Location: McMinnville, OR
Yeah, we were not converting km to mi and back correctly. Fixing it now.
__________________

mathowie is offline   Reply With Quote
Old 08-14-2008, 03:24 AM   #3
pb
Senior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,588
Country: United States
Location: Corvallis, OR
This is fixed. A conversion from km to miles wasn't happening on edit. Thanks for the extra info with your bug report, that helped us narrow it down quickly.
pb is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 08:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.