Add fuel asking for gallons not litres - Fuelly Forums

Android Users - Coming Soon! - Migrating from aCar 4.8 to 5.0

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-28-2014, 09:02 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: May 2011
Posts: 1
Country: United Kingdom
Add fuel asking for gallons not litres

Add fill up is asking for gallons and cost for gallon have chosen uk literes etc and saved changes but still being asked gallons ?
__________________

Hippy is offline   Reply With Quote
Old 09-28-2014, 10:06 AM   #2
Registered Member
 
RobertV's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1,900
Country: United States
Location: San Antonio, TX
Your vehicle settings need to be changed.
You can edit your reporting units here: http://www.fuelly.com/driver/Hippy/v...and_rover/edit
RobertV is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 12:47 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.