adding new vehicle - Fuelly Forums

Android Users - Coming Soon! - Migrating from aCar 4.8 to 5.0

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-11-2014, 07:35 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 3
Country: United States
Location: Connecticut
adding new vehicle

Can't add a new vehicle, what gives? Says error when there isn't any.
__________________

marcoc is offline   Reply With Quote
Old 10-14-2014, 12:41 PM   #2
Registered Member
 
RobertV's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1,900
Country: United States
Location: San Antonio, TX
Sorry you're having trouble.
Can you be a little more specific on the error you're receiving?
Screenshot would help.

What vehicle are you trying to add so I can try on my end?
__________________

RobertV is offline   Reply With Quote
Old 10-16-2014, 05:44 AM   #3
Registered Member
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 3
Country: United States
Location: Connecticut
Adding a 2015 Mazda CX5 awd 2.5l 6spd auto. As I fill out info keeps telling me error on form.
marcoc is offline   Reply With Quote
Old 10-16-2014, 11:13 AM   #4
Registered Member
 
RobertV's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1,900
Country: United States
Location: San Antonio, TX
Thanks for the info. We are looking into it now.
RobertV is offline   Reply With Quote
Old 10-16-2014, 01:34 PM   #5
Registered Member
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 3
Country: United States
Location: Connecticut
Tried doing with and without VIN. prefer not to add VIN. Number
marcoc is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 12:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.