All messed up - Fuelly Forums

Android Users - Coming Soon! - Migrating from aCar 4.8 to 5.0

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-06-2014, 02:04 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 3
Country: United Kingdom
All messed up

Hi

had an issue where i did a partial fill up and have since done two full tank fills since, but still my mpg didnt work.

To try and fix manuall i deleted the two previous fill ups and added the miles and fuel added together as if it were one big fill up, then added the most recent fill up today.

Seems everything so far for the previous fill up is fine, but the new one thinks the difference between 88615 and 88938 is 10 miles and as a result it thinks ive done 1.3 MPG can you help?
__________________

bengillam is offline   Reply With Quote
Old 08-06-2014, 06:31 AM   #2
Registered Member
 
RobertV's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1,900
Country: United States
Location: San Antonio, TX
bengillam,
I saw your post on Twitter this morning and responded to you a little while ago.

The issue is with May 7th's Odometer entry (and I show you actually have a duplicate there as well). The mileage must've been typed incorrectly as it doesn't fit the mileage surrounding that date, and it's only 10 miles difference from today's entry.
__________________

RobertV is offline   Reply With Quote
Old 08-06-2014, 08:10 AM   #3
Registered Member
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 3
Country: United Kingdom
thanks, that may 7 is what i added this morning from my phone but seems to have processed it on wrong date, all the miles and litres are same. thanks will see if i can shift the date
__________________
bengillam is offline   Reply With Quote
Old 08-06-2014, 08:14 AM   #4
Registered Member
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 3
Country: United Kingdom
ok after shifting the fuel with wrong date its sorted itself out, not sure quite how that happened as i just opened the web app on my phone and added litres, price and odometer didnt touch date :/

Fixed now, thanks
__________________
bengillam is offline   Reply With Quote
Old 08-06-2014, 09:39 AM   #5
Registered Member
 
RobertV's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1,900
Country: United States
Location: San Antonio, TX
Glad you got it fixed!
RobertV is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 08:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.