Banner issue - Fuelly Forums

Android Users - Coming Soon! - Migrating from aCar 4.8 to 5.0

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-04-2015, 12:58 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 4
Country: United States
Banner issue

I'm having a problem with my banner not updating on Tacoma World. I have uploaded the new BB code several times, changed vehicles, etc, but it still shows only 5 fillups in the signature when I have done 10 total.

When I paste the code, it will preview the correct information. But when I save it, it will only show 5 fillups again.

The info is correct on here.
__________________

poopypants is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2015, 06:33 PM   #2
Registered Member
 
RobertV's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1,900
Country: United States
Location: San Antonio, TX
Can you post a screenshot/link to a post you've made over there showing the signature?

Thanks,
__________________

RobertV is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2015, 07:00 PM   #3
Registered Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 13
Country: Canada
Location: Warburg, AB
Quote:
Originally Posted by RobertV View Post
Can you post a screenshot/link to a post you've made over there showing the signature?

Thanks,
The large banner, in my case, is updated. The small banners, however, are not. Screenshots are attached showing the difference between the site dashboard and the banners in use.

Although slightly different, I also have a second banner issue that is likely related. The large banner is correctly showing km/L, like I have setup, but the small banner remains showing L/100km. The code is identical other than a different vehicle number. They all use smallsig-metric2 and the large uses sig-metric2.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	fuelly_dash.jpg
Views:	115
Size:	171.8 KB
ID:	1787   Click image for larger version

Name:	waze_sig.jpg
Views:	115
Size:	157.9 KB
ID:	1788  
mtylerb is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2015, 08:10 PM   #4
Registered Member
 
RobertV's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1,900
Country: United States
Location: San Antonio, TX
I see the issue with it saying L/100km instead of km/L.

I'll get that fixed soon.

What you're looking at (your screenshot) is your Dashboard. This only shows data from the last 10 fuelups (notice it says that under the km/L.

Your signature/badges show the average of all your fillups which can be seen here:
mtylerb's Profile | Fuelly
RobertV is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2015, 08:56 PM   #5
Registered Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 13
Country: Canada
Location: Warburg, AB
Quote:
Originally Posted by RobertV View Post
I see the issue with it saying L/100km instead of km/L.

I'll get that fixed soon.

What you're looking at (your screenshot) is your Dashboard. This only shows data from the last 10 fuelups (notice it says that under the km/L.

Your signature/badges show the average of all your fillups which can be seen here:
mtylerb's Profile | Fuelly
Ok, missed the last 10 fuelups thing. Sorry poopypants. Thought I might be able to get a screenshot up for you.
mtylerb is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2015, 11:00 AM   #6
Registered Member
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 4
Country: United States
Quote:
Originally Posted by RobertV View Post
Can you post a screenshot/link to a post you've made over there showing the signature?

Thanks,

Here is one from the forum, and underneath it the shot from my profile:

poopypants is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2015, 02:38 PM   #7
Registered Member
 
RobertV's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1,900
Country: United States
Location: San Antonio, TX
Try clearing your cache. I tried going to that site, but it looks like they block signature images to Guests.

Looking at your profile, I see it's correct:
RobertV is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2015, 03:51 PM   #8
Registered Member
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 4
Country: United States
Quote:
Originally Posted by RobertV View Post
Try clearing your cache. I tried going to that site, but it looks like they block signature images to Guests.

Looking at your profile, I see it's correct:
Hmm, I cleared the cache and it didn't change anything. I clear it, and reload the borwser and see if that does anything.

Thanks
poopypants is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2015, 05:26 PM   #9
Registered Member
 
RobertV's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1,900
Country: United States
Location: San Antonio, TX
Quote:
Originally Posted by poopypants View Post
Hmm, I cleared the cache and it didn't change anything. I clear it, and reload the borwser and see if that does anything.

Thanks
You'd want to clear the cache on the Tacoma site. Or a hard-refresh to see if the signature updates.

Can you post a screenshot of your User CP (where you pasted the sig code) on the tacoma site?
RobertV is offline   Reply With Quote
Old 06-09-2015, 09:21 AM   #10
Registered Member
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 4
Country: United States
Ok, cleared the cookies and cleared the browser cache. Attached are the screenshots of the preview and of the BB code.

__________________

poopypants is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 09:38 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.