Banner Not Showing Correct MPG - Fuelly Forums

Click here to see important news regarding the aCar App

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-09-2019, 03:34 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 5
Country: United Kingdom
Location: Hampshire
Banner Not Showing Correct MPG

Hey Guys,

New to Fuelly, but does anyone know why the banner does not show the MPG as per the vehicle stats? Even on the "badges" page it shows incorrect...?

Thanks!
__________________

roundyuk is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2019, 05:35 AM   #2
Site Team
 
Join Date: Sep 2016
Posts: 692
Country: United States
Please give an example of what you are seeing. I show the MPG to be the same on the banner and the vehicle stats.
__________________

EMY92 is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2019, 12:42 PM   #3
Registered Member
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 5
Country: United Kingdom
Location: Hampshire
Hey, 49.4 shows on the vehicle stats, 41.2 showing on the banner?
roundyuk is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2019, 12:45 PM   #4
Registered Member
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 5
Country: United Kingdom
Location: Hampshire
How it shows...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	E69A793E-6B19-4272-BED5-38484BE7C713.jpg
Views:	3
Size:	36.4 KB
ID:	2612   Click image for larger version

Name:	F89561FD-AD92-41EA-A69C-B97B419DD39E.jpg
Views:	5
Size:	62.6 KB
ID:	2613  
roundyuk is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2019, 12:45 PM   #5
Site Team
 
Join Date: Sep 2016
Posts: 692
Country: United States
49.4 is the UK MPG
41.2 is the US MPG

Please click on the fuel efficiency drop down, change it to something else, then select UK again. It should correct the calculation.

It is showing correctly for me when I look. It shows the same MPG on both pages.
EMY92 is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2019, 12:47 PM   #6
Site Team
 
Join Date: Sep 2016
Posts: 692
Country: United States
I was looking at the banner on the main page, not that banner. I'll have to check on why that isn't displaying correctly.
EMY92 is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2019, 01:11 PM   #7
Registered Member
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 5
Country: United Kingdom
Location: Hampshire
Thanks, appreciated...
roundyuk is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2019, 01:21 PM   #8
Registered Member
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 5
Country: United Kingdom
Location: Hampshire
Actually just changed th drop down and it’s showing UK MPG now! :-)
__________________

roundyuk is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 05:31 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.