Batch Import? - Fuelly Forums

Android Users - Coming Soon! - Migrating from aCar 4.8 to 5.0

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-08-2008, 04:05 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1
Country: United States
Batch Import?

I've been saving my fuel economy for years. With these new tracker sites I've been finding, one feature is sorely missing - the ability to batch import old data into a new platform. I could format an xls,csv, or tab delimited text file and then be off and running.

Otherwise there's no real reason for me to switch a service I'm already grandfathered into, no matter how much I like it.
__________________

somedirection is offline   Reply With Quote
Old 08-08-2008, 04:56 AM   #2
Senior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 260
Country: United States
Location: McMinnville, OR
Yes, we are working on uploadable data, probably have something early next week.
__________________

mathowie is offline   Reply With Quote
Old 08-08-2008, 05:22 AM   #3
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1
Country: United States
I'm seconding this - I thought that I might just enter in the data by hand, but then I realized that I've got somewhere around 75 fill-ups and I don't particularly feel like doing all that data entry unless I'm paid at least minimum wage for it.

I've got all my data in an excel spreadsheet and could easily convert it to a csv it whatever format, given an example spreadsheet.
zlopid is offline   Reply With Quote
Old 08-08-2008, 06:25 AM   #4
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 4
Country: United States
Location: North Liberty, IA
Looking forward to this one as I have a year of fillups that I don't much want to retype...
Dianoga is offline   Reply With Quote
Old 08-08-2008, 07:48 AM   #5
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 2
Country: United States
Location: Mountain View, CA
Agreed. I've been using a winmo/win32 program called Auto 3-in-1, that realistically I'd like to move away from, but without importing capabilities, I'm less inclined to use Fuelly. Oh, and I'd also like to suggest export to csv as well. My data is my data, after all.
smgoller is offline   Reply With Quote
Old 08-08-2008, 08:25 AM   #6
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 2
Country: United States
Location: Mountain View, CA
Oh yeah, and your manual add page only goes back to 2006? I was going to start entering things manually anyway (145 fillups isn't that much, right??) but I can't. Also, partial fill support!
__________________

smgoller is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 05:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.