Blackberry 8900 - http://m.fuelly.com - Not working - Fuelly Forums

Android Users - Coming Soon! - Migrating from aCar 4.8 to 5.0

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-05-2009, 03:29 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 70
Country: Canada
Location: Waterloo, Ontario
Blackberry 8900 - http://m.fuelly.com - Not working

I just picked up a brand new BlackBerry 8900. I'm trying to use http://m.fuelly.com and all I'm getting is a white page. I've switched the browser identification between BlackBerry and Firefox to no avail. I can open up http://www.fuelly.com without issue and I can log in.

Any ideas what could be going on or what I need to look up?
__________________

Pontiac is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2009, 03:37 AM   #2
pb
Senior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,588
Country: United States
Location: Corvallis, OR
Are you on T-Mobile? A lot of people have reported problems reaching m.fuelly.com on the T-Mobile network. (Try a search here for "T-Mobile" and you'll find past discussions about it.) I have no idea why, and I haven't been able to find anything that we can do on our end to get our mobile site to work for some T-Mobile customers. You might bring it up with T-Mobile support, but it's tough to know what's wrong without an error message to work from.

Can you install Opera on that phone? You might try that and see if it works better than the built in browser.

Otherwise, you can add fuel-ups at the normal site just like you can at the mobile site so you might be stuck with that for the time being.
__________________

pb is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2009, 03:51 AM   #3
Registered Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 70
Country: Canada
Location: Waterloo, Ontario
Sorry, no, my provider is Rogers. I'll see about getting Opera installed on this BB.

Is the problem repeated with Opera for those T-Mobile users, just out of curiosity?
Pontiac is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2009, 04:14 AM   #4
Registered Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 70
Country: Canada
Location: Waterloo, Ontario
I just installed Opera and it worked flawlessly. Thanks.

Found it via : http://www.labnol.org/software/brows...ve-phone/3390/

Direct link to the JAR: http://mini.opera.com/mini.jad?rnd=1...hifi&rel=4 - Download via the built in browser, install it, answer YES to everything. Logged with my credentials, and got NOT a white screen this time. Thanks!
Pontiac is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2009, 12:31 AM   #5
Registered Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 70
Country: Canada
Location: Waterloo, Ontario
A couple of other things I noticed with this BB that may help others.

First I did not have the correct data plan on my account. Although I was using wifi when I submitted this it MAY have disabled a feature or two on the phone.

That said, after I turned the plan on, I noticed that I had the option to change to INTERNET BROWSER instead of HOT SPOT BROWSER or ROGERS MALL. When I selected IB mode, I was able to get online with the built in browser. Which means I can now drop Opera.
Pontiac is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2009, 10:18 PM   #6
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1
Country: United States
Location: Dallas, TX
Having the same problem on my BBerry 8100. I get a white screen, the loading timer, and the words "Running Script" at the bottom. I powered off the phone, pulled the battery, rebooted, reloaded the page, and got the same result.

I am a Cingular subscriber.

I have never had this problem before - it has always loaded up fine.
__________________

WRoberts is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 03:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.