Bug in car browser - Fuelly Forums

Android Users - Coming Soon! - Migrating from aCar 4.8 to 5.0

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-12-2011, 05:18 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 5
Country: United States
Bug in car browser

Problem: "Filter To" drop down doesn't properly remember setting between pages

Steps to Reproduce: Visit the following page: http://www.fuelly.com/car/volkswagen...sel%20l4/sedan

Expect Result: In the "Filter To" drop down "Diesel L4" should be selected

Actual Result: In the "Filter To" drop down "L4" is selected

Environment: Safari 5.1 (7534.45)
__________________

skully is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2011, 05:38 AM   #2
pb
Senior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,588
Country: United States
Location: Corvallis, OR
It's not designed to remember your choice from a previous page and I'm not sure it should be that way. Not every model has every option. So if you choose Diesel L4, it simply might not exist if you browse over to some vehicle that doesn't have that option.

Can you explain a bit why you think the setting should stick?
__________________

pb is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2011, 06:15 AM   #3
pb
Senior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,588
Country: United States
Location: Corvallis, OR
Wait, scratch that. I see now that simply choosing "Diesel L4" isn't working. Looking into it.
pb is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2011, 06:58 AM   #4
pb
Senior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,588
Country: United States
Location: Corvallis, OR
ok, it should be working now. Sorry about misreading your post the first time around.
pb is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2011, 09:44 AM   #5
Senior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 329
Country: United Kingdom
I don't know if this is a related problem, but sometimes when I edit my car's description, the engine type is lost. 90% of the time it is OK.

I guess I differ from most people because I do edit the description very frequently (I keep track of the various phases within the current tank).
MMUK is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2011, 10:02 AM   #6
pb
Senior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,588
Country: United States
Location: Corvallis, OR
MMUK, that was a known problem that I fixed up last Monday. Let me know if you run into again and I'll take another look.
pb is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2011, 04:54 PM   #7
Senior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 329
Country: United Kingdom
Well, I noticed that the engine type was missing yesterday (at the time that I posted the above), but it is possible that it may have disappeared earlier from a previous edit. So I'll keep an eye out & let you know if it happens again.
MMUK is offline   Reply With Quote
Old 08-13-2011, 03:23 PM   #8
Junior Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 5
Country: United States
Thanks pb, it seems to work great now.
__________________

skully is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 09:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.