Car details lost when editing description - Page 2 - Fuelly Forums

Android Users - Coming Soon! - Migrating from aCar 4.8 to 5.0

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-29-2012, 08:33 AM   #11
Senior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 329
Country: United Kingdom
This is a completely different environment compared to work ... there I am on IE8/XP & loads of corporate security software, at home it's Opera/Win7/MS security. I can't find a plug-in list, but I don't think there is anything beyond the basic flash / real.
__________________

MMUK is offline   Reply With Quote
Old 06-29-2012, 03:29 PM   #12
pb
Senior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,588
Country: United States
Location: Corvallis, OR
Are you running the NoAds Opera extension? I've found that can block some JavaScript from executing. If you are you might disable that and see if that improves things.
__________________

pb is offline   Reply With Quote
Old 06-29-2012, 05:26 PM   #13
Senior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 329
Country: United Kingdom
Nope - not running any extensions at all.
MMUK is offline   Reply With Quote
Old 06-29-2012, 06:09 PM   #14
Senior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 329
Country: United Kingdom
I have sent you the page source via fuelly mail - just in case you can see anything obviously corrupted. I can see that the default values are all correct, but I'm not sure whether or not all the combo boxes have been populated.
__________________

MMUK is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 05:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.