car not showing up on browse vehicles? - Fuelly Forums

Android Users - Coming Soon! - Migrating from aCar 4.8 to 5.0

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-19-2010, 07:29 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 1
Country: United States
car not showing up on browse vehicles?

My cars arent showing up on the list of vehicles. Do I need to have a certain number of fuel ups?
__________________

forester is offline   Reply With Quote
Old 02-19-2010, 07:32 AM   #2
pb
Senior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,588
Country: United States
Location: Corvallis, OR
Yep, you need to have at least three fuel-ups before your vehicle appears in the public sections of the site. We've found that average MPG is all over the map until there are a good number of fuel-ups. You can click "show all" on public pages to show even cars that don't have three fuel-ups.

There's a little more at the FAQ: Why isn't my car listed in the Browse Vehicles section of the site?
pb is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 05:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.