Changes to entering Location - Fuelly Forums

Click here to see important news regarding the aCar App

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-30-2019, 10:42 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 602
Country: United Kingdom
Location: Kirkcaldy
Changes to entering Location

Went to enter a fuel up today and the hassle to get my location on the map was not worth the effort. Once I selected the filling station it only entered a tiny bit of the address into the form. I won't bother logging location in future.
__________________

__________________
2006 Honda Jazz 1.2i-DSi S Vivid Blue Pearl
JockoT is offline   Reply With Quote
Old 01-30-2019, 11:04 PM   #2
Registered Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 2,742
Country: United Kingdom
Location: Mid Wales
Reasons are explained here:

http://www.fuelly.com/forums/f41/why...tml#post199360
__________________

Draigflag is offline   Reply With Quote
Old 01-31-2019, 12:12 AM   #3
Registered Member
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 602
Country: United Kingdom
Location: Kirkcaldy
Yes. I know that. All that happened back in October. I am talking about the changes made since I topped up a fortnight ago. And it is not just the location that has changed. Despite the data entry being the same it is displayed differently too. I use Fuelly.com on a laptop.
__________________
2006 Honda Jazz 1.2i-DSi S Vivid Blue Pearl
JockoT is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Fuelly iOS Apps
» Fuelly Android Apps
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 05:12 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.