Completely n00b question - Page 2 - Fuelly Forums

Android Users - Coming Soon! - Migrating from aCar 4.8 to 5.0

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-03-2009, 02:13 AM   #11
Junior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 7
Country: United Kingdom
Location: Belfast
See, it doesn't seem to work that way. It seems to take unburned fuel into the equation too, which is messing with my results.
__________________

Pryda is offline   Reply With Quote
Old 09-03-2009, 02:16 AM   #12
Junior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 7
Country: United Kingdom
Location: Belfast
(I can't edit my post? o.o) Therefore, it thinks my bike has used 14 more litres than it really has. Maybe I'll manually correct this with a 0litre fuel up, if that works.
__________________

Pryda is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2009, 12:31 AM   #13
Junior Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 3
Country: Canada
Location: Gatineau
I just created my account. My car is new. The fuel tank capacity is 55L. I've added the initial fill at 0Km, 55K, then my 2nd fill, 42.3L at 570KM odo. My reading is saying 0L/100Km. What am I doing wrong?
jigger is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2009, 01:20 AM   #14
Junior Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 3
Country: Canada
Location: Gatineau
Ignore my previous question... I fixed the issue by changing the initial fill up at the dealer from millage 0 to 5. I suppose the value of the odometer has to be bigger than 0Km.
__________________

jigger is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 04:40 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.