Database Error - Page 2 - Fuelly Forums

Android Users - Coming Soon! - Migrating from aCar 4.8 to 5.0

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-19-2014, 04:12 AM   #11
Registered Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1
Country: United Kingdom
Also getting the error ... or Database Hiccup as they label it.
__________________

Dynamodollishill is offline   Reply With Quote
Old 12-19-2014, 05:40 AM   #12
Registered Member
 
Join Date: May 2011
Posts: 3
Country: United States
Same here. When I check, though, others are successfully making updates. I don't understand why some are getting it and some aren't.

I use Chrome as my browser on my phone and laptop. I thought that might be the issue, so I tried FF and IE, and the results were the same. No go...
__________________

CADmanks is offline   Reply With Quote
Old 12-19-2014, 06:13 AM   #13
Registered Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 2
Country: United States
Location: Delray Beach, FL
Same issue for me as well yesterday and today
Nightflux is offline   Reply With Quote
Old 12-19-2014, 06:34 AM   #14
Registered Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 1
Country: United States
Location: Indianapolis, IN
It worked Thursday afternoon, but a couple hours later it was down (and is still down).
MyHarpoon is offline   Reply With Quote
Old 12-19-2014, 07:02 AM   #15
Registered Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 4
Country: United States
I think we have a trend here..... I am having same issue with "Data Base Error" when trying to input my last fill up of gas.
xtopherfishing is offline   Reply With Quote
Old 12-19-2014, 07:14 AM   #16
Registered Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 2,486
Country: United Kingdom
Location: Mid Wales
Can go on my dashboard, but when I click my vehicle, same message as everyone else.
__________________

Please subscribe to my YouTube channel
Draigflag is offline   Reply With Quote
Old 12-19-2014, 07:55 AM   #17
Registered Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 1
Country: United States
Location: Wilmington, NC
North Korea strikes again
JackSquat is offline   Reply With Quote
Old 12-19-2014, 08:12 AM   #18
gt1
Registered Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 17
Country: United States
Location: Baltimore, MD
I'm still getting the error, however adding a fuel up by SMS apparently worked- I got the confirmation SMS reply.
gt1 is offline   Reply With Quote
Old 12-19-2014, 08:34 AM   #19
Registered Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 1
Country: Canada
Location: Whitehorse, YT
Same issue here.....Dashboard comes up but database error when I try to add a fuel up.
jimhawk is offline   Reply With Quote
Old 12-19-2014, 10:55 AM   #20
Registered Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 7
Country: United States
No response (yet) from support@ fuelly.com either.

Probably out Christmas shopping or something.
__________________

speedlever is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
database, error

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 10:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.