Different Currencies for Different Cars - Fuelly Forums

Android Users - Coming Soon! - Migrating from aCar 4.8 to 5.0

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-07-2016, 08:55 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 2
Country: Germany
Different Currencies for Different Cars

Hi,

Having recently moved from one country to another, it would be great if you could set a specific currency/location for each car. I only have one car and the present currency is correct, but looking at the data from my previous cars, the present currency is assumed as the currency used back then. This throws the values for fill ups on my previous cars off hugely. So if someone looks at my previous cars, they will be horrified by the costs for a fill up.

It's just a feature you may consider adding at some stage. I couldn't find anywhere to give feedback, figured this was the most appropriate place. I've used Fuelly for many years, and appreciate all the effort that goes into running and maintaining the site.
__________________

LordVader is offline   Reply With Quote
Old 06-14-2016, 07:30 PM   #2
Registered Member
 
RobertV's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1,900
Country: United States
Location: San Antonio, TX
Quote:
Originally Posted by LordVader View Post
Hi,

Having recently moved from one country to another, it would be great if you could set a specific currency/location for each car. I only have one car and the present currency is correct, but looking at the data from my previous cars, the present currency is assumed as the currency used back then. This throws the values for fill ups on my previous cars off hugely. So if someone looks at my previous cars, they will be horrified by the costs for a fill up.

It's just a feature you may consider adding at some stage. I couldn't find anywhere to give feedback, figured this was the most appropriate place. I've used Fuelly for many years, and appreciate all the effort that goes into running and maintaining the site.
Sorry I missed this post.
If you Edit each vehicle you can set the Location of the vehicle so that the currency figures make better sense. If you do NOT set the location on a per vehicle basis, the "location" defaults to the user profile's location that you set upon creation of your account.
__________________

RobertV is offline   Reply With Quote
Old 06-20-2016, 12:58 AM   #3
Registered Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 2
Country: Germany
Quote:
Originally Posted by RobertV View Post
Sorry I missed this post.
If you Edit each vehicle you can set the Location of the vehicle so that the currency figures make better sense. If you do NOT set the location on a per vehicle basis, the "location" defaults to the user profile's location that you set upon creation of your account.
Thanks for the response, that's exactly what I was after. Much appreciated.
LordVader is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 03:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.