Different reading on Vista & Xp home. - Fuelly Forums

Android Users - Coming Soon! - Migrating from aCar 4.8 to 5.0

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-04-2009, 09:27 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 3
Country: United Kingdom
Location: Merseyside
Different reading on Vista & Xp home.

Different reading on Vista & Xp home. On Vista I get a high MPG 55.7 to 44.0 on XP home I get 46.3 to 36.6. Tried signing out and in just in case this is why but still the same.
__________________

Graham7 is offline   Reply With Quote
Old 10-05-2009, 12:56 AM   #2
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3
Country: United States
Are you saying that you see different numbers on the "car garage" page depending on the platform you are connecting from?

I just checked from my primary machine running vista and a remote desktop running XP and got identical results in both places.

Are you using the same browser on both platforms?

I'd guess that your problem is something related to browser caching on one of your platforms.

Wim.
__________________

WimBo is offline   Reply With Quote
Old 10-05-2009, 01:20 AM   #3
Junior Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 3
Country: United Kingdom
Location: Merseyside
Hi

Thanks working on firefox on Vista I have just removed all my cookies for fuelly and know I get the same on Vista & XP home on the lower ones.

36.6 to 46.3 not as good as I thought on the MPG. What are you getting for MPG on my page.

http://www.fuelly.com/driver/graham7/i10-comfort

Thanks.
Graham7 is offline   Reply With Quote
Old 10-05-2009, 01:24 AM   #4
pb
Senior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,588
Country: United States
Location: Corvallis, OR
Hi Graham7, make sure that you have the same unit selection across all machines. In the upper left corner of every page you'll see "US | UK | Metric". Your selection there will affect the numbers you see on the page. If you're in the US, make sure that you have "US" selected everywhere.
pb is offline   Reply With Quote
Old 10-05-2009, 01:36 AM   #5
Junior Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 3
Country: United Kingdom
Location: Merseyside
Yes that helps forgot about that all working fine know. Still getting my head around this site.
Graham7 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 11:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.