Display inconsistencies - Fuelly Forums

Android Users - Coming Soon! - Migrating from aCar 4.8 to 5.0

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-26-2014, 09:54 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 1
Country: United Kingdom
Display inconsistencies

1 Why is my mpg shown as 36.4 on the stats page, but as 36.1 in my signature?

2 Why is the stats page graph not showing the latest range of data (latest shown is July, this is September). Bar chart is up to date.

Thanks in advance for comments

Edit: Half an hour later, the signature display has caught up. Solved! The graph hasn't changed, though....
__________________

Brijo is offline   Reply With Quote
Old 09-26-2014, 10:41 AM   #2
Registered Member
 
RobertV's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1,900
Country: United States
Location: San Antonio, TX
Quote:
Originally Posted by Brijo View Post
1 Why is my mpg shown as 36.4 on the stats page, but as 36.1 in my signature?
The signature images are updated the moment you do anything to change your MPG. Next time it seems to hang up, please try refreshing/clearing your browser cache since it's likely you're just seeing a cached image on your end. If the hard refresh of your browser doesn't seem to work, please let us know so we can check on our end.
Quote:
Originally Posted by Brijo View Post
2 Why is the stats page graph not showing the latest range of data (latest shown is July, this is September). Bar chart is up to date.
You're referring to the bar-graph: "Average Consumption"? Because of your partial fill-ups, you haven't generated any MPG data to graph since your last July fill-up. If, your Partial fills were marked accidentally/incorrectly, just Edit the fuel-up and remove the checkmark. Your MPG will calculate, and you'll see the graph populate as well.
Quote:
Originally Posted by Brijo View Post
Edit: Half an hour later, the signature display has caught up. Solved! The graph hasn't changed, though....
Again, this is likely due to your browser caching the image. But please let us know if it seems to hang up or get stuck again.
RobertV is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 04:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.