Fuelly badge not updating for about 2 - 3 weeks - Fuelly Forums

Android Users - Coming Soon! - Migrating from aCar 4.8 to 5.0

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-16-2012, 12:03 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 4
Country: United States
Location: So Cal
Fuelly badge not updating for about 2 - 3 weeks

I use SMS to add fill-ups. The image linked in my badge signature stopped updated after my 5th fill-up. I am at my 9th fill-up now. Strangely enough, the image linked in the preview link shows the correct number of fill-ups. Did the mefi.us site stop getting notice of SMS fill-ups to update badge image?

Incorrect Image:
http://mefi.us/images/fuelly/sig-us/120412.png

Correct Image:
http://www.fuelly.com/sig-us/preview/120412.png
__________________

Need is offline   Reply With Quote
Old 05-16-2012, 12:36 AM   #2
Senior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 329
Country: United Kingdom
Have you tried doing a hard refresh (control-R) on your browser, or tried looking via a different computer or browser?

(I'm just wondering if there is a stale image stuck somewhere).
__________________

MMUK is offline   Reply With Quote
Old 05-16-2012, 12:51 AM   #3
Junior Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 4
Country: United States
Location: So Cal
Yes. Tried both hard refresh and different browser. Both still show the mefi-us image showing only 5 fill-ups. What do you see when you look at the mefi.us image? The fuelly.com image shows 9 fill-ups.
Need is offline   Reply With Quote
Old 05-16-2012, 01:24 AM   #4
pb
Senior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,588
Country: United States
Location: Corvallis, OR
I just reset your mefi.us image. We've been having some trouble with our image server, and just moved to new hardware on Monday. Sorry about the inconvenience, let me know if you're still not seeing updates after your next fuel-up.

We write new images after a fuel-up. So you could always try adding a test fuel-up if this happens again.
pb is offline   Reply With Quote
Old 05-16-2012, 02:20 AM   #5
Junior Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 4
Country: United States
Location: So Cal
Yes, the mefi.us image is now updated. I could wait until the next fill-up to test if it auto update. I am already half empty. Will update the thread next week to report back.
Need is offline   Reply With Quote
Old 05-16-2012, 04:03 AM   #6
Junior Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 3
Country: Canada
Location: Ottawa,Ont
I just noticed 3 different averages, 2 on fuely, and one the site badge. Nn the dashboard, I'm seeing 15.1L/100km on the dashboard, and 15.4L when I go into my profile (15.4 is the correct value). Number of fuelups, Best, KM's tracked and cost are identical.

Site badge is showing 15.3 and is only showing 6 fillups on an external site; site badge when viewed on Fuelly looks fine. Temp cache has been cleared, and tried from another PC which has never been on the sites.

Cheers!

Steph S.
Psyke is offline   Reply With Quote
Old 05-16-2012, 04:39 AM   #7
pb
Senior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,588
Country: United States
Location: Corvallis, OR
Psyke, the dashboard is showing you a running average rather than your overall average. That's the difference.

I'm still looking at badge issues. It's possible our server move on Monday ended up using an older snapshot of the badges. I'm regenerating all of the badges now, so they should be all up to date within an hour or so.
pb is offline   Reply With Quote
Old 05-16-2012, 05:22 AM   #8
Junior Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 3
Country: Canada
Location: Ottawa,Ont
Excellent. thanks pb.
Psyke is offline   Reply With Quote
Old 05-16-2012, 11:30 AM   #9
Junior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 2
Country: United States
pb, I've already tried to add a test fill up with my tundra and my badge/signature is still not working. It works for my other truck after the test fill up, but wont for my tundra.

Is there some sort of reset you can do please?
jrtorress is offline   Reply With Quote
Old 05-16-2012, 12:33 PM   #10
pb
Senior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,588
Country: United States
Location: Corvallis, OR
We're still working on the image server—having some more problems with it today. I'll be regenerating badges again, so give us some time to get things up to date and stable. Sorry about the hassle.
__________________

pb is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 05:02 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.