Garage and Gaslog up - Page 2 - Fuelly Forums

Android Users - Coming Soon! - Migrating from aCar 4.8 to 5.0

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-30-2006, 09:38 AM   #11
Driving on E
 
Matt Timion's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 3,110
Country: United States
Quote:
Originally Posted by thisisntjared
there are a few bugs. for some reason when i reload the gaslog after posting a new one it duplicates it, and continues to duplicate it as i hit the reload button.

i dont know why ben gave it the thumbs down, but it does its job for me.

i like how the car description is chunked out nicely.

the 90 day working mpg is pretty sweet too!

i think its cool and i cant wait for the chart to come back
LOL... and you kept reloading it

I'm going to have to set up a redirect to ensure that this doesn't happen.
__________________

Matt Timion is offline   Reply With Quote
Old 05-30-2006, 09:55 AM   #12
Registered Member
 
MetroMPG's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 4,223
Country: United States
Are you planning to bring back our vehicles under our Avatars with direct links to their garage/gaslog? Aside from the gaslog graph, that's what I miss most from the old site.
__________________

MetroMPG is offline   Reply With Quote
Old 05-30-2006, 10:09 AM   #13
Driving on E
 
Matt Timion's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 3,110
Country: United States
Quote:
Originally Posted by MetroMPG
Are you planning to bring back our vehicles under our Avatars with direct links to their garage/gaslog? Aside from the gaslog graph, that's what I miss most from the old site.
I would like this, but it might take some extra thought to think of how it can work properly. In the past I used a call to the server for each post, which really added up and killed the server load. I have a few ideas on how to do it now, but I need to take it slowly so I do it correctly.
Matt Timion is offline   Reply With Quote
Old 05-30-2006, 10:11 AM   #14
Moderator
 
GasSavers_DaX's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 1,209
Country: United States
Quote:
Originally Posted by Matt Timion
I would like this, but it might take some extra thought to think of how it can work properly. In the past I used a call to the server for each post, which really added up and killed the server load. I have a few ideas on how to do it now, but I need to take it slowly so I do it correctly.
Personally (my opinion), I'd be very weary about sacrificing any detectable amount of server speed for ANYTHING.
GasSavers_DaX is offline   Reply With Quote
Old 05-30-2006, 10:15 AM   #15
Driving on E
 
Matt Timion's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 3,110
Country: United States
Quote:
Originally Posted by DaX
Personally (my opinion), I'd be very weary about sacrificing any detectable amount of server speed for ANYTHING.
I have an idea of how to do it so it won't sacrifice server speed, but I also don't want to make modifications to the core software. The last time I did that I couldn't upgrade due to so many modifications.
Matt Timion is offline   Reply With Quote
Old 05-30-2006, 10:27 AM   #16
Registered Member
 
MetroMPG's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 4,223
Country: United States
If not beneath the avatar, an alternative would be to provide each user the code they would need to manually put the link in their sigs, like you did with the hypermiler/mpg image.
MetroMPG is offline   Reply With Quote
Old 05-30-2006, 10:31 AM   #17
Driving on E
 
Matt Timion's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 3,110
Country: United States
Quote:
Originally Posted by MetroMPG
If not beneath the avatar, an alternative would be to provide each user the code they would need to manually put the link in their sigs, like you did with the hypermiler/mpg image.
the images will be back up soon, and will probably be a little smaller as well so they'll fit in the signatures better.

I need to look into adding a custom field under the avatar. I'm certain there is a way to do it without sacrificing server speed.
Matt Timion is offline   Reply With Quote
Old 05-30-2006, 03:03 PM   #18
*shrug*
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 6,195
Country: United States
Yay, it's back!!! I wish my odometer worked so I could post a tank...
SVOboy is offline   Reply With Quote
Old 05-30-2006, 03:17 PM   #19
Registered Member
 
krousdb's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 1,480
Country: United States
Location: Raleigh, NC
Quote:
Originally Posted by SVOboy
Yay, it's back!!! I wish my odometer worked so I could post a tank...
Ouch! Zero MPG will kill your average.
__________________


krousdb is offline   Reply With Quote
Old 05-30-2006, 03:19 PM   #20
*shrug*
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 6,195
Country: United States
Yeah, I'm planning on getting the vss/cluster wired tonight. So we'll see. Have to figure out how to swap odometers or just do the old roll.
__________________

SVOboy is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
CSV import problem. MNellis Fuelly Web Support and Community News 4 02-14-2011 08:14 AM
More graphs? jonsands Fuelly Web Support and Community News 1 07-08-2009 02:54 AM
Remember id/pw on mobile site. keith455 Fuelly Web Support and Community News 3 02-15-2009 01:00 PM
Mineral Spirits- might not be a good additive diamondlarry General Fuel Topics 10 12-17-2005 03:52 PM
84-88 Toyota Pickup Scorn Wanted to Buy 0 09-14-2005 03:11 PM

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 05:02 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.