Graph not updating? - Fuelly Forums

Android Users - Coming Soon! - Migrating from aCar 4.8 to 5.0

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-20-2008, 10:30 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 1
Country: United States
Graph not updating?

The graph isn't updating for me. It only shows my first two fuel ups. I've had 5 since the last date shown on the graph. Is it broken or am I missing something?
__________________

welkstar is offline   Reply With Quote
Old 11-20-2008, 10:34 AM   #2
pb
Senior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,588
Country: United States
Location: Corvallis, OR
The graph only plots fuel-ups where MPG is calculated. Since several of your fuel-ups are marked as partial, you've only had MPG calculated on two of your fuel-ups so far. Once you start adding a few filled tanks in a row, you'll get more entries on the graph.
pb is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 12:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.