having website problems - Fuelly Forums
Thread Tools Display Modes
Old 03-02-2012, 05:10 AM   #1
Junior Member
Join Date: Feb 2012
Posts: 1
Country: United States
having website problems

i have a ford escape. i text in my stats every fill up. over my last 3 tanks here is what i have done

234.6 3.45 12.432,
270.5 3.47 13.577,
243 3.53 13.562

here is how it got entered on site
3/1/12 6.5 3.56 1.8 12.352
2/28/12 8.4 13.56 0.6 3.530 50%
2/22/12 21.0 13.58 1.5 3.470
2/19/12 12.43 3.450

Something is going on with the first category, the "number of miles driven". that is exactly how they got entered into my phone, then something is messing up the format between the time i hit "send" and the time Fuelly receives the data. It could be the Fuelly website, it could be my wireless carrier or my phone. i have sprint and a plam pixi btw. how can i fix this so it doesnt happen again or am i gonna havta stop using the site?

oldford is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2012, 05:15 AM   #2
Senior Member
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,588
Country: United States
Location: Corvallis, OR
You currently have your car set for odometer tracking, so Fuelly is expecting an odometer reading—not the number of miles you have driven.

So what you might do is create a new vehicle, make sure you choose tripometer tracking, and re-enter the fuel-ups you have here. That should set everything straight.

Here's more info: What's the difference between tracking with Trip Miles vs. Odometer?
pb is offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -8. The time now is 06:35 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.