Help...MPG calculator not working - Fuelly Forums

Android Users - Coming Soon! - Migrating from aCar 4.8 to 5.0

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-18-2010, 05:51 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 1
Country: United States
Location: Kansas
Help...MPG calculator not working

Help......MPG didn't update

I posted a fuel up today and the MPG didn't update or calculate. All the required information is there. Any suggestions would be great.
__________________

djquik1 is offline   Reply With Quote
Old 10-18-2010, 05:57 AM   #2
pb
Senior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,588
Country: United States
Location: Corvallis, OR
You set up your vehicle to track using the tripometer, then you switched to using odometer readings. Fuelly assumes you want to keep all fuel-ups up to that point as tripometer readings. It looks like you want everything to be odometer readings though, so I just went in and fixed that up for you.

In the future, you might want to head over to the Contact Form instead of posting to the forum since this isn't something that needs public comment.
pb is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 05:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.