Incorrect average due to user error! - Fuelly Forums

Android Users - Coming Soon! - Migrating from aCar 4.8 to 5.0

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-17-2012, 04:41 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 5
Country: Australia
Location: Adelaide
Incorrect average due to user error!

I accidentally logged my latest fill (of my Rav4) to my motorcycle (FZ6) and whilst I removed the fill-up, and attributed it to the correct vehicle, it is still throwing off my average for my motorcycle. (and it's no longer listed)

Please help!
__________________

mave2911 is offline   Reply With Quote
Old 02-17-2012, 04:43 AM   #2
pb
Senior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,588
Country: United States
Location: Corvallis, OR
Sure, where are you seeing the bad average? And what are you expecting to see?
__________________

pb is offline   Reply With Quote
Old 02-17-2012, 04:43 AM   #3
Junior Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 5
Country: Australia
Location: Adelaide
For clarity, it appears ok on the page of the vehicle, but when I click on 'Profile' or in my FB and forum sig, it's showing the incorrect data due to the removed fill-up.

Thanks!
mave2911 is offline   Reply With Quote
Old 02-17-2012, 04:45 AM   #4
Junior Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 5
Country: Australia
Location: Adelaide
Ok, on my vehicle page, the average is 5.2L/100kms, but due to the erroneous entry of my Rav4 (which is now gone) is has changed my FB and forum sig average (and the average on the 'Profile' page to 5.8L/100kms.
mave2911 is offline   Reply With Quote
Old 02-17-2012, 04:49 AM   #5
Junior Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 5
Country: Australia
Location: Adelaide
And now it's fixed! Thank you!
mave2911 is offline   Reply With Quote
Old 02-17-2012, 05:04 AM   #6
pb
Senior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,588
Country: United States
Location: Corvallis, OR
Maybe you were seeing a cached version of the page/sig. Glad it's working again.
__________________

pb is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 04:35 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.