Incorrect Running L/100km on dashboard - Fuelly Forums

Android Users - Coming Soon! - Migrating from aCar 4.8 to 5.0

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-11-2014, 04:00 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 1
Country: Canada
Incorrect Running L/100km on dashboard

On my dashboard the Running L/100km is 11.2 (I wish ) but in actuality, when you click on my vehicle, it's 19.9 L/100km, which is correct.
__________________

79f100 is offline   Reply With Quote
Old 06-11-2014, 05:47 PM   #2
Registered Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 2
Country: Canada
Location: New Brunswick
My dashboard is also wrong. I'm set to display in metric, and while the row of values on my dashboard is correct, the large "Running Avg L/100km" is actually displaying MPG for all my vehicles.

EDIT: Actually, the "Cost/km" value for all vehicles is $0.000, which doesn't seem right.
__________________

CaptainStall is offline   Reply With Quote
Old 06-11-2014, 05:50 PM   #3
Out of Fuel
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 75
Country: United States
Okay, checking ..
fbingha is offline   Reply With Quote
Old 06-11-2014, 06:25 PM   #4
Out of Fuel
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 75
Country: United States
Made some quick changes before going to dinner. The numbers were getting double converted, e.g. mpg_to_kml(mpg_to_kml($mpg))
fbingha is offline   Reply With Quote
Old 06-11-2014, 06:25 PM   #5
Registered Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 2
Country: Canada
Location: New Brunswick
That was quick, it's now showing L/100km. Thanks!
CaptainStall is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 12:38 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.