Login Error! Can't login via mobile web - Fuelly Forums

Android Users - Coming Soon! - Migrating from aCar 4.8 to 5.0

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-26-2009, 01:31 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 3
Country: United States
Location: Big Rock, IL
Login Error! Can't login via mobile web

I can no longer login via the mobile site from my LG Lotus cell phone. I first noticed this on October 20th, but the problem might have begun prior to that.

I get this error:

"Login Error!

The form wasn't submitted properly, there's no email defined."

I've rebooted my phone and changed my password to no avail.

Anyone else experiencing this?
__________________

cornfieldcraig is offline   Reply With Quote
Old 10-26-2009, 01:41 AM   #2
pb
Senior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,588
Country: United States
Location: Corvallis, OR
On October 8th, we updated the mobile site to bring up context aware keyboards on the iPhone. It's possible that change wasn't meshing with the LG Lotus and whichever browser you're using.

I just updated the mobile site to only change the field definitions for the iPhone, so you might try logging in again and see if that fixed the problem.
__________________

pb is offline   Reply With Quote
Old 10-26-2009, 03:44 AM   #3
pb
Senior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,588
Country: United States
Location: Corvallis, OR
Got word from cornfieldcraig that this is working now on his LG Lotus. yay!
pb is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2009, 10:49 PM   #4
Junior Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 2
Country: United States
Location: AZ
Had an issue posting using my Helio Ocean last fillup, seems google mobile is changing some of the webpages from what I was doing before, don't think it's Fuelly.com. I corrected the entry by logging in from a computer, I'll check mobile again with my next fillup. Thanks for keeping up on the website, really enjoy it!
MrGadget is offline   Reply With Quote
Old 12-02-2009, 01:35 AM   #5
Junior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 2
Country: United States
Hi. I am successfully using your mobile site to access our vehicles but there are couple of people in my family that are having problems in accessing the mobile site. We are all using the same phones (Sprint palm 755p with data/web connections). They are getting the following error message when trying to log in to the mobile site:

"Login Error!

The form wasn't submitted properly, there's no email defined."

Like I said, I'm using the same type of phone as they are and I can get connected, but they cant. I've verified that they are using the same login email and password as I am.

Can you help?

Thanks,

- Norm -
NormBishop is offline   Reply With Quote
Old 12-02-2009, 02:38 AM   #6
pb
Senior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,588
Country: United States
Location: Corvallis, OR
Hi Norm, that error happens when you navigate to the login-processing page with submitting the form. So one thing to verify is that you are clicking the button when you submit the form. If you just click the phone-equivalent of "Enter" it might not be submitting the form properly.

The fact that you have it working on the exact same phone is a good sign. There's probably some difference between the way you're logging in compared with the way they're logging in. You might look at the process and make sure you're doing it exactly the same way.
pb is offline   Reply With Quote
Old 12-02-2009, 03:04 AM   #7
Junior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 2
Country: United States
Hi pb. Thanks for the quick response.

I've actually taken the non-working phones and attempted to access the site, exactly like I do on my phone myself, without success, so it must be something else.

Do we have any other options?

- Norm -
NormBishop is offline   Reply With Quote
Old 12-02-2009, 03:50 AM   #8
pb
Senior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,588
Country: United States
Location: Corvallis, OR
I'm stumped at this point. I'm sorry I don't have a good answer for you.

Have you tried logging in with your phone lately? It's possible that we've made a change to the mobile login form since you were able to log in successfully.
pb is offline   Reply With Quote
Old 10-06-2014, 02:42 PM   #9
Registered Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1
Country: United States
Location: Garland, TX
Cannot login with iPhone

I can no longer log in to either the full site or the mobile site on my iPhone. When attempting, the login process goes into a loop of sorts. I click login, enter my username and password, the screen changes to another login screen, where I have to enter my info again. When I do that, it goes back to the first login screen and round and round it goes!

I am not on iOS 8.0.2 yet, however, the site has been working fine up to about 1-1/2 weeks ago. Thanks for your help.

James
jaschrodt is offline   Reply With Quote
Old 10-06-2014, 09:11 PM   #10
Registered Member
 
RobertV's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1,900
Country: United States
Location: San Antonio, TX
Quote:
Originally Posted by jaschrodt View Post
I can no longer log in to either the full site or the mobile site on my iPhone. When attempting, the login process goes into a loop of sorts. I click login, enter my username and password, the screen changes to another login screen, where I have to enter my info again. When I do that, it goes back to the first login screen and round and round it goes!

I am not on iOS 8.0.2 yet, however, the site has been working fine up to about 1-1/2 weeks ago. Thanks for your help.

James
Can you please try clearing your browser cache and trying again? You may also consider deleting all cookies related to "www.fuelly.com" and "fuelly.com" and trying again.
Also, you mentioned it takes you to a different login screen? Can you please take a screenshot of the 2 different login screens you're seeing?
Have you tried logging in with your email address instead of the userID just to see if it'll let you in that way?
__________________

RobertV is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 11:10 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.