Missing Cars - Page 10 - Fuelly Forums

Android Users - Coming Soon! - Migrating from aCar 4.8 to 5.0

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-11-2014, 11:58 PM   #91
Registered Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 10
Country: United Kingdom
My wifes truck is still not showing up in the browse vehicles. It used to be there before the big update. I have tried recoding it and but it has made no difference.

http://www.fuelly.com/car/land_rover.../MUD4FUN/80190

The vehicle is coded as a Land Rover Series III which is the same as several other vehicles that ARE showing up in browse vehicles?? This vehicle has been on fuelly for several years and has 61 fuel ups so it can't be the min 3 to be public?
__________________

MUD4FUN is offline   Reply With Quote
Old 10-12-2014, 06:01 PM   #92
Registered Member
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 3
Country: United States
Location: Mountains
Looking for a 2015 Ducati monster 821 motorcycle... I have added it manually but still doesn't appear with the other Ducati's
__________________

Buhgaboo is offline   Reply With Quote
Old 10-13-2014, 09:31 AM   #93
Registered Member
 
RobertV's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1,900
Country: United States
Location: San Antonio, TX
Quote:
Originally Posted by MUD4FUN View Post
My wifes truck is still not showing up in the browse vehicles. It used to be there before the big update. I have tried recoding it and but it has made no difference.

http://www.fuelly.com/car/land_rover.../MUD4FUN/80190

The vehicle is coded as a Land Rover Series III which is the same as several other vehicles that ARE showing up in browse vehicles?? This vehicle has been on fuelly for several years and has 61 fuel ups so it can't be the min 3 to be public?
I'll be sending you a message via Fuelly Mail here in a minute.

Quote:
Originally Posted by Buhgaboo View Post
Looking for a 2015 Ducati monster 821 motorcycle... I have added it manually but still doesn't appear with the other Ducati's
2015 models will be added periodically as we receive more information for our vehicle listing database. I found that if I added them manually, it creates duplicates when we update our system each month with new data. I'll keep an eye on this one though. IF you don't see it updated in a few weeks, please let me know so I can follow up.
RobertV is offline   Reply With Quote
Old 11-06-2014, 10:52 PM   #94
Registered Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1
Country: United States
Location: Eugene
The link to Isuzu NPR is broken
tomplumb is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2014, 05:54 AM   #95
Registered Member
 
RobertV's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1,900
Country: United States
Location: San Antonio, TX
Quote:
Originally Posted by tomplumb View Post
The link to Isuzu NPR is broken
Thanks!
Looking into this...
RobertV is offline   Reply With Quote
Old 11-12-2014, 12:07 PM   #96
Registered Member
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 5
Country: United States
Location: Tigard, OR
I was looking at this page:
http://www.fuelly.com/car/mini/coope...=&submodel_id=

When I pull down the filter for the engine type, there are two "1.5L GAS L3 1499cc" in the list. Two cars are under the first one, and another two cars are under the second one. Why is there two of the same engine type?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screen Shot 2014-11-12 at 12.05.29 PM.jpg
Views:	106
Size:	36.8 KB
ID:	1677  
hp79 is offline   Reply With Quote
Old 11-14-2014, 06:28 AM   #97
Registered Member
 
B3NN3TT's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Columbus, OH
Posts: 81
Country: United States
Location: Columbus, OH
Similar situation with the Fiat 500 - only it has FOUR identical entries for "1.4L GAS L4 1368cc".

Also, under "submodel", there are entries for "Abarth" and "Abarth 1.4 Turbo", which is redundant since all Abarths are 1.4 turbo models.
__________________
2008 Mustang Bullitt #5389
2013 FIAT 500 Abarth
2003 SVT Focus #2370
2000 Roush Cougar V6
B3NN3TT is offline   Reply With Quote
Old 11-14-2014, 07:10 AM   #98
Registered Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 2,486
Country: United Kingdom
Location: Mid Wales
Since Abarth is an independant brand in the UK, I asked also for it to be added as a "make" so you can add your Fiat 500 Abarth as an Abarth 500 if you wish.
__________________

Please subscribe to my YouTube channel
Draigflag is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2015, 08:28 AM   #99
Registered Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1
Country: United Kingdom
Location: London Suburbs
Can you please add VW Golf 1.6 FSi (inline 4, gasoline version), thanks.
Benking is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2015, 11:10 PM   #100
Registered Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 1
Country: United States
Hi, my 2011 Volvo C30 isn't showing in the browse vehicles section and I'm unsure why. I currently have 145 fuel-ups: http://www.fuelly.com/car/volvo/c30/2011/teambau/56504
__________________

teambau is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 07:31 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.