Missing decimal for some “Gallons” data - Fuelly Forums

Android Users - Coming Soon! - Migrating from aCar 4.8 to 5.0

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-26-2018, 06:59 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: May 2016
Posts: 3
Country: United States
Missing decimal for some “Gallons” data

I just exported my data after a long trip. More than 80 of the entries for “Gallons” are missing the decimal point in the exported file. Some new, & some from years ago. I don’t think my truck will hold 21550 gallons of gas.

Thanks for any help you can give.

Ken
__________________

kfann53 is offline   Reply With Quote
Old 03-27-2018, 02:11 AM   #2
Out of Fuel
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 1
Country: Slovenia
I have the same problem before few months.
__________________

likelysolution is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2018, 12:46 PM   #3
Registered Member
 
Join Date: May 2016
Posts: 3
Country: United States
The data was exported from the iOS app Version 3.3.1, Build 1743
kfann53 is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2018, 01:00 PM   #4
Registered Member
 
Join Date: May 2016
Posts: 3
Country: United States
I just logged into my web dashboard. The data I exported from there showed all entries with the correct decimal for "Gallons". It seems to be just the iOS export that is missing some decimal points.
kfann53 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 05:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.