Moving servers - Page 4 - Fuelly Forums

Android Users - Coming Soon! - Migrating from aCar 4.8 to 5.0

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-20-2006, 04:39 PM   #31
Registered Member
 
krousdb's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 1,480
Country: United States
Location: Raleigh, NC
WTF??? The site is sooo

WTF??? The site is sooo slow today. Did you switch back to the old server?
__________________

__________________


krousdb is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2006, 04:48 PM   #32
Driving on E
 
Matt Timion's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 3,110
Country: United States
Re: WTF??? The site is sooo

Quote:
Originally Posted by krousdb
WTF??? The site is sooo slow today. Did you switch back to the old server?
Nope. It's still really fast for me. I'll see if anything is out of the ordinary.

__________________

Matt Timion is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2006, 05:01 PM   #33
Registered Member
 
krousdb's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 1,480
Country: United States
Location: Raleigh, NC
Its OK now. Awhile ago it

Its OK now. Awhile ago it would take like 45sec to go from page to page. Maybe a problem on my end.
__________________


krousdb is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2006, 06:04 PM   #34
Driving on E
 
Matt Timion's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 3,110
Country: United States
Re: Its OK now. Awhile ago it

Quote:
Originally Posted by krousdb
Its OK now. Awhile ago it would take like 45sec to go from page to page. Maybe a problem on my end.
Eh, could be anything. I've learned one thing lately, and that is that the internet is never stable.

EVER.
Matt Timion is offline   Reply With Quote
Old 04-22-2006, 12:35 PM   #35
Registered Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 8
Country: United States
Hi...

I was just browsing around, and I was looking through the following thread:
Intake air flow modification ( Go to page: 1 2 )

I read the whole first page, and the second one comes up with all the replied names, and the signatures, etc but no actual replies. It's just blank. I did reload, and try accessing that thread in different ways with no success. I don't think it's the system here, but I dunno. I also haven't checked any other threads yet.

NOTE: Okay, I just went to "preview" my post and it did the same...it's blank. I don't get it
__________________

pertyfly is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can fuel descriptions associate with mileage at *next* fuel-up? anthill Fuelly Web Support and Community News 2 01-30-2011 11:32 AM
Past yearly vehicle stats. MEP Fuelly Web Support and Community News 12 01-25-2011 09:53 PM
Need help - my trip odometer was reset Keen4Green Fuelly Web Support and Community News 7 09-27-2010 07:27 AM

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 10:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.