MPG correction... - Fuelly Forums

Android Users - Coming Soon! - Migrating from aCar 4.8 to 5.0

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-21-2010, 04:11 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 1
Country: United States
Location: Austin, Texas
MPG correction...

After changing the sprocket on my bike.. the mileage reads about 5% low.. is there a way to add this so that my mpg will be right? thanks..
__________________

Hamie is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2010, 04:27 AM   #2
pb
Senior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,588
Country: United States
Location: Corvallis, OR
No, there's no way to compensate for a faulty odometer—sorry about that. It's not trivial to build and kind of an outlier. I'm afraid you'll have to do the math each time you add a fuel-up, or export your fuel-ups and do the math in something like Excel.
__________________

pb is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2010, 05:11 AM   #3
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 1
Country: United States
Location: 50317
http://www.healtech-electronics.com/

Click speedohealer on the left.
Junyr is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 09:21 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.