Need way to indicate a missed fuel-up entry exists - Fuelly Forums

Android Users - Coming Soon! - Migrating from aCar 4.8 to 5.0

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-08-2008, 03:59 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 6
Country: United States
Location: matteedens+fuelly@gmail.com
Need way to indicate a missed fuel-up entry exists

my previous site (mymilemarker.com) gives me the ability to indicate that I missed entering a fill up before the one I'm entering now, and that it'll skip calculating the mpg for the entry I'm filling in. see more "inside"

I'm encountering a bug now. I have a spike in my graph between Nov 2007 and Dec 2007. It's because I missed an entry in late november. There's no way I got 66 mpg (drool).

(e)
__________________

silente is offline   Reply With Quote
Old 08-08-2008, 04:07 AM   #2
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 2
Country: United States
Location: San Francisco, CA
Heh. I was entering the same request at the exact same time!
__________________

rodbegbie is offline   Reply With Quote
Old 08-08-2008, 10:48 AM   #3
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3
Country: United States
Location: Madison, WI
I'd like to see this feature as well - I normally keep good records of my fill ups, but do miss one occasionally...
mabacians is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2008, 09:34 PM   #4
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1
Country: United States
Not only missed fillups, but "partial" fillups as well. I occasionally run low, but I'm not near my favorite (read: cheapest) gas station, so I just put in a couple of gallons. These are showing up as spikes and throwing off the calculations. Not to compare, but mymilemarker.com gives you the option of marking the entry "didn't get to full." They also include "had a recent oil change," though I'm not sure what this does to the calculations (if anything).

I definitely like the social/community aspect of this site, though, if you can work out these kinks. This is sort of like a hypermiling contest site for me (I only do the "normal" hypermiling techniques, not the insane ones...I value my life too much).
mrmerlot is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2008, 01:50 PM   #5
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 11
Country: United States
Location: hOt AsS Africa, Az
@ mrmelot I asked the same thing to and was told by fuelly that partial fillups would not cause any issue...but I can see how they would...hmm
funkd00bi3st is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2008, 01:55 PM   #6
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 11
Country: United States
Location: hOt AsS Africa, Az
I was told "a fuel-up or just $5 worth of gas. It shouldn't affect your data at all."
funkd00bi3st is offline   Reply With Quote
Old 08-13-2008, 05:43 AM   #7
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 7
Country: United States
mrmerlot - you can accomplish this by doing the math yourself. Say, I put 1 gallon in to get me to that cheaper station, where I now fill up with 10 gallons - just put down a fillup with 11 gallons. I would agree that having an option to record partial fills would be better, but until they provide it for us, you can just do it yourself.
DMCox is offline   Reply With Quote
Old 08-20-2008, 08:46 AM   #8
pb
Senior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,588
Country: United States
Location: Corvallis, OR
Partial fuel-ups are available now.
__________________

pb is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 06:31 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.