not showing up - Fuelly Forums

Android Users - Coming Soon! - Migrating from aCar 4.8 to 5.0

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-26-2011, 09:50 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 2
Country: United States
Location: Titusville, PA
not showing up

things not showing up??

I added a pic of my other vehical on sunday, and it does not show up on my signature on a forum but if Iclick on the the signature it shows up when I get the fuelly website, also I added my first fill up on another vehical and that is not showing up either in my signature.
but the pic of one and the fuel up of the other (oposites of ones Im asking about are showing up in my signature?
__________________

fasterem is offline   Reply With Quote
Old 07-26-2011, 09:59 PM   #2
Junior Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 2
Country: United States
Location: Titusville, PA
well I figured it out, when you copy and past the links for a signature, it doesn't automaticly update on that forum??? is that normal? so you would have to update it each time you fill up???
__________________

fasterem is offline   Reply With Quote
Old 07-26-2011, 10:23 PM   #3
Out of Fuel
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 216
Country: United States
Location: EUP Michigan
No it takes a short bit to refresh. You can also just hit F5 on your browser and force the refresh, that will also help.

This is perfectly normal.
DTMAce is offline   Reply With Quote
Old 07-27-2011, 12:27 AM   #4
pb
Senior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,588
Country: United States
Location: Corvallis, OR
We update the signature images here at Fuelly whenever you add or edit a fuel-up. So you should see those changes reflected instantly anywhere you have the image.

We do everything we can to make sure browsers don't cache those images. But some browsers and networks are very aggressive about caching. If you have a local, older version of the image in your browser or network cache, you might not see the changes right away. Just keep in mind that most people will see the latest image.

I'm not aware of any forums that cache signature images on their end. It's possible, but that would defeat the purpose of the signature image.

So no, you don't have to update your forum signature code every time you fill up.
pb is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 10:38 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.