Working As Designed: Odometer mileage reset [non-bug] - Fuelly Forums

Android Users - Coming Soon! - Migrating from aCar 4.8 to 5.0

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-17-2014, 01:32 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 2
Country: United States
Location: Vermont
Odometer mileage reset [non-bug]

My first fuel up after the Fuelly update seemed to have reset my odometer. I plugged all the normals (odometer, gallons, fuel price, etc), yet Fuelly is not calculating an mpg. It looks like the odometer was reset to "zero". Anyone else notice this? Is there a fix?
__________________

OBwan is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2014, 09:19 PM   #2
Registered Member
 
RobertV's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1,900
Country: United States
Location: San Antonio, TX
After reviewing your Log Book: http://www.fuelly.com/car/subaru/out...wan/182706/log
Your latest entry on the 16th is showing as a duplicate.
Since the odometer didn't change on the last one, Fuelly sees it as you traveled 0 miles, therefore 0 MPG.
Simply Edit and then Delete one of the entries and all should be squared away.
Thanks for the feedback!
__________________

RobertV is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2014, 01:00 PM   #3
Registered Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 2
Country: United States
Location: Vermont
Ahh, yes. How dumb of me. I'm really surprised I didn't catch that. Sorry about that. All working fine.
OBwan is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 06:48 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.