Password form fillers have stopped working - Fuelly Forums

Android Users - Coming Soon! - Migrating from aCar 4.8 to 5.0

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-22-2014, 12:31 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 2
Country: United States
Location: Saratoga, CA
Password form fillers have stopped working

It appears that a change to form elements on https://www.fuelly.com/login has resulted in password form fillers from being able to detect the form values to inject credentials.

Was this intentional?
__________________

gkrall is offline   Reply With Quote
Old 06-27-2014, 10:29 AM   #2
Site Team
 
Janet H's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 244
Country: United States
Location: Portland
I think this may be a cookie handling issue at your end. Can you check your browser settings and specifically allow cookie exchange with the site?
__________________

Janet H is offline   Reply With Quote
Old 06-27-2014, 10:54 AM   #3
Site Team
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 174
Country: United States
Location: California
Quote:
Originally Posted by gkrall View Post
It appears that a change to form elements on https://www.fuelly.com/login has resulted in password form fillers from being able to detect the form values to inject credentials.

Was this intentional?
What browser are you having this problem with?

I use Chrome and have my login and password populated into the fields on http://www.fuelly.com/login when I am not logged in.
freddie is offline   Reply With Quote
Old 06-29-2014, 11:45 AM   #4
Registered Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 2
Country: United States
Location: Saratoga, CA
Thanks guys

@janetH - I am using Firefox 30 and my configuration is:

- Accept cookies from sites
- Accept third-party cookies: Never
- Keep until: they expire

The only add-on installed which "could" have had an impact was "Privacy Choice" which I tested by disabling and there was no difference in behaviour.

@freddie - I am not using the browser password saving functionality but rather a 3rd party add-on from LastPass. It was working previous to the change.

Thanks.
gkrall is offline   Reply With Quote
Old 06-29-2014, 10:21 PM   #5
Site Team
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 174
Country: United States
Location: California
Nothing was done intentionally. I will investigate and see if I can find a cause for your issue.
freddie is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 09:38 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.