problems with update - Page 12 - Fuelly Forums

Android Users - Coming Soon! - Migrating from aCar 4.8 to 5.0

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-06-2014, 08:41 AM   #111
Registered Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 1
Country: United Kingdom
My stats read 54mpg, but my badge reads 45mpg!

Is there a fix for this?
__________________

daveyonthemove is offline   Reply With Quote
Old 07-06-2014, 05:37 PM   #112
Registered Member
 
Join Date: May 2013
Posts: 2
Country: United States
Location: St. Louis
how about the weird email i received stating that i needed to update my 650cc motorcycle because fuelly thinks its a 250cc. i go to my account and all was in order? was still listed as a 650cc. my bike was not ever offered as a 250cc.
__________________

toyfan1 is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2014, 10:03 AM   #113
Site Team
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 174
Country: United States
Location: California
Quote:
Originally Posted by daveyonthemove View Post
My stats read 54mpg, but my badge reads 45mpg!

Is there a fix for this?
Your car does have a MPG of 45. Perhaps you are looking at the dashboard and seeing a higher number since that displays the avg of your last 10 fuelups. That feature is working the same as it was previously.
freddie is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2014, 10:05 AM   #114
Site Team
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 174
Country: United States
Location: California
Quote:
Originally Posted by Hotfordcat View Post
I belong to www.fordfestiva.com and since the upgrade the Fuelly pictures in my signature have changed to two black squares with white Xs in them.
Please post the signature image links that you are using.
freddie is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2014, 10:05 AM   #115
Site Team
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 174
Country: United States
Location: California
Quote:
Originally Posted by ThePapaJohn View Post
I added a new vehicle to my Garage. I have put in my data for a few fill ups, and notes ` but when I'm looking at my NOX it is showing that there have been no fillups or notes....

PapaJohn
Can you describe the issue in more detail? I see 4 fuelups and 3 notes.
freddie is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2014, 07:25 PM   #116
Registered Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1
Country: United States
Location: Boise, Id
Field Validation problems

I am using a Verizon Motorola Razer running Android, using the "Fuelly App" to access the Fuelly mobile site. When trying to add a fill-up, the "gallons" field won't validate, as it jumps back to that field every time I hit the "add fuel-up" button. So, I have to go to the full-site on my phone and it will work there, but it takes considerably more time.

This was not an issue before the recent major update. Any ideas?

Thanks!
leester333 is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2014, 07:46 PM   #117
Site Team
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 174
Country: United States
Location: California
Quote:
Originally Posted by leester333 View Post
I am using a Verizon Motorola Razer running Android, using the "Fuelly App" to access the Fuelly mobile site. When trying to add a fill-up, the "gallons" field won't validate, as it jumps back to that field every time I hit the "add fuel-up" button. So, I have to go to the full-site on my phone and it will work there, but it takes considerably more time.

This was not an issue before the recent major update. Any ideas?

Thanks!
You are using m.fuelly.com? Are you using the default Android browser? When you press "Add Fuel-up", are you given an error message beneath the Gallons input box?
freddie is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2014, 08:00 AM   #118
Registered Member
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 1
Country: United Kingdom
Most of my data is now wrong, price paid is incorrect, errors quanities and I assume because of this all the dashboards are showing weird data.
IanArg is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2014, 08:10 AM   #119
Site Team
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 174
Country: United States
Location: California
Quote:
Originally Posted by IanArg View Post
Most of my data is now wrong, price paid is incorrect, errors quanities and I assume because of this all the dashboards are showing weird data.
The three low prices for your recent fuelups are due to a bug in the SMS fuelup service, which has been resolved but the prices needed to be corrected manually. I have updated those. I will leave it up to you to change the fuelups with 1,279 and 118.90 values as those were brought over just as they were previously entered by you.

OLD Fuelly

Click image for larger version

Name:	old.png
Views:	67
Size:	32.3 KB
ID:	1609

NEW Fuelly

Click image for larger version

Name:	new.png
Views:	61
Size:	49.7 KB
ID:	1610
freddie is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2014, 10:57 AM   #120
Registered Member
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 1
Country: United Kingdom
Location: Shoreham by sea
The settings have changed, I am in uk where I need to add a fuel up by litres not gallons. But I want by economy displayed in mpg as it was before the update
__________________

garythompsonis is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 12:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.