problems with update - Page 13 - Fuelly Forums

Android Users - Coming Soon! - Migrating from aCar 4.8 to 5.0

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-09-2014, 02:32 AM   #121
Registered Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 1
Country: United Kingdom
Entering fuel ups using the Anroid fuelly app, even if I do NOT tick the "partial fuel up" box, it does not return an mpg figure. This has happened for a while now *& on a number of occasions. I ended up deleting my last fuel up and going to a full web interface on my laptop to get a proper entry.
__________________

Davrobin is offline   Reply With Quote
Old 07-09-2014, 06:17 AM   #122
Registered Member
 
RobertV's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1,900
Country: United States
Location: San Antonio, TX
Quote:
Originally Posted by Davrobin View Post
Entering fuel ups using the Anroid fuelly app, even if I do NOT tick the "partial fuel up" box, it does not return an mpg figure. This has happened for a while now *& on a number of occasions. I ended up deleting my last fuel up and going to a full web interface on my laptop to get a proper entry.
Are you referring to June 13th's fuel up on your White Prius?
http://www.fuelly.com/car/toyota/pri...bin/151035/log
I show you made 3 identical fuel-ups. Which is what was likely throwing the system off. You have marked one of them at a Partial, so simply delete 2 of them and the data should clean itself up.
If you're referring to a different fill-up, please let me know which one so I can dig into it for you.
Thanks!
__________________

RobertV is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 10:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.