Program not work.. while entering price in Thai Bhat - Fuelly Forums

Android Users - Coming Soon! - Migrating from aCar 4.8 to 5.0

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-26-2010, 07:18 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 1
Country: Thailand
Program not work.. while entering price in Thai Bhat

Error: Looks like the price you entered for a litres of gas is unrealistic. Please enter a value less than ฿15.000...

Stupid Error... of course the fuel cost is Thai Bhat 31.84/Litre.

and the program thinks it is an error... may be it thinks interms of us dollars..

just plain stupid really
__________________

ihightower is offline   Reply With Quote
Old 08-27-2010, 02:41 AM   #2
pb
Senior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,588
Country: United States
Location: Corvallis, OR
We don't track every world currency automatically, but we do add them if people request it. You're the first person from Thailand we've heard from, so we hadn't added it yet. I just added the Thai Bhat, so you should be set to fuel up.

I understand that you're frustrated because something didn't work but you don't need to be rude when you file a bug report.
pb is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 11:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.