Fixed: Reconnecting to your Social Media accounts - Fuelly Forums

Android Users - Coming Soon! - Migrating from aCar 4.8 to 5.0

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-08-2014, 07:08 PM   #1
Site Team
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 317
Country: United States
Location: Dallas, Tx
Reconnecting to your Social Media accounts

This past June we converted the backend systems of Fuelly from one technology to another. Facebook & Twitter have also updated their APIs. Together these changes mean that Fuelly drivers needed to reconnect their Fuelly account with their social media accounts in order for the automated posting of content to take place.

To re-connect your Fuelly account to Facebook and/or Twitter simply login and go to your Settings page and scroll down to the bottom. You will see the same options as the screen shot below. Simply click on the link to Reset your connection and then on the following page click on the Authorize link to resetablish the connection.

Click Here to go to your Settings Page

Click image for larger version

Name:	fuelly_social_integration_email.png
Views:	6791
Size:	47.4 KB
ID:	1659

Thanks for being a Fuelly driver!
__________________

andyrobo is offline   Reply With Quote
Old 09-14-2014, 11:47 AM   #2
Registered Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 2,486
Country: United Kingdom
Location: Mid Wales
I reconnected mine about a month ago and it worked ok. So do we need to do it again? Or is this message just for those who havnt done it since the June update?
__________________

__________________

Please subscribe to my YouTube channel
Draigflag is online now   Reply With Quote
Old 09-14-2014, 10:05 PM   #3
Registered Member
 
RobertV's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1,900
Country: United States
Location: San Antonio, TX
Quote:
Originally Posted by Draigflag View Post
I reconnected mine about a month ago and it worked ok. So do we need to do it again? Or is this message just for those who havnt done it since the June update?
Correct.
As long as it's working OK for you; then you're good.
RobertV is offline   Reply With Quote
Old 03-14-2015, 09:44 AM   #4
Registered Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 2,486
Country: United Kingdom
Location: Mid Wales
I noticed the fuel ups dont show on fb again. I deleted my fuel up, and the disconnected my fb account, reconnected, then added the fuel up again and it worked ok. Any ideas why it disconnects? Bit annoying having to go through that process every now and again.
__________________

Please subscribe to my YouTube channel
Draigflag is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 06:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.