Signature pic not adopting uplaoded photo - Fuelly Forums

Android Users - Coming Soon! - Migrating from aCar 4.8 to 5.0

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-29-2012, 09:45 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 2
Country: United States
Signature pic not adopting uplaoded photo

Not sure why, but the signature badges aren't showing the custom pic I uploaded for US MPG, they do however reflect it for UK MPG, L/100km, and km/l. I've tried two different browsers thinking it was a cached image, but to no avail- still showing the default "smart car". Any ideas?
__________________

SouthGAPro4x is offline   Reply With Quote
Old 03-29-2012, 09:46 AM   #2
Junior Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 2
Country: United States
Never mind.. it just updated.. man. I need a few gallons of patience =/ Thanks!
__________________

SouthGAPro4x is offline   Reply With Quote
Old 03-29-2012, 10:02 AM   #3
pb
Senior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,588
Country: United States
Location: Corvallis, OR
Sorry about the delay. We cache those signatures because they're requested a lot. If we had to create them on every request our server would grind to a halt. So yeah, once in a while it might take some time for a signature to update.

The best way to get a signature to update right away is to add a new fuel-up—even if you're just adding a test fuel-up it should update the signature fairly quickly.
pb is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 07:35 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.