Total gallons used? - Fuelly Forums

Android Users - Coming Soon! - Migrating from aCar 4.8 to 5.0

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-19-2009, 06:59 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 25
Country: United States
Location: Rancho Cucamonga, CA
Total gallons used?

Personally I'd like to see a box in the "basic stats" area with the "total gallons used". That running total is used in all kinds of your calculations but we're not seeing it.
__________________

srellim234 is offline   Reply With Quote
Old 03-19-2009, 07:09 AM   #2
pb
Senior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,588
Country: United States
Location: Corvallis, OR
yeah, that sounds fine. We're out of room on Basic Stats but we'll add it to the All Fuel-ups page.
__________________

pb is offline   Reply With Quote
Old 03-20-2009, 02:25 AM   #3
Registered Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 25
Country: United States
Location: Rancho Cucamonga, CA
Thank you.
srellim234 is offline   Reply With Quote
Old 03-24-2009, 05:10 AM   #4
Junior Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 2
Country: United States
Location: Seattle, WA
Perhaps a "total money spent" in addition to "total spent in [year]"?
Londubh is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 09:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.