Turbo's should have their own engine type - Fuelly Forums

Android Users - Coming Soon! - Migrating from aCar 4.8 to 5.0

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-02-2012, 08:08 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 1
Country: United States
Location: Layton, UT
Turbo's should have their own engine type

I would like to see one additional option when picking engine type. It would be nice to have an L4 Turbo option.

I have a Kia Optima. The Optima can have the standard L4, L4 turbo, or L4 hybrid. However, there is no turbo option to pick from. So, they get lumped with all the L4 Sedans. It would be nice to track the turbo gas mileage separately, just like the Hybrid's are tracked separately.
__________________

wberndt is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2012, 08:17 AM   #2
pb
Senior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,588
Country: United States
Location: Corvallis, OR
Thanks for the suggestion, but we're not going to track turbo. We've talked about this already quite a bit in the forum, and we have a FAQ entry about it here: Why don't you track more vehicle details?

We know that the level of detail we track here at Fuelly is not going to work for everyone, but we also feel like we have a good balance as things stand now.

People are free to include more detail about their vehicle in their title or description. That will help people who want to do more digging to know why a particular vehicle might be getting better or worse fuel economy than others.
pb is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 07:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.