UK date format incorrect - Fuelly Forums

Android Users - Coming Soon! - Migrating from aCar 4.8 to 5.0

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-30-2011, 08:39 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 31
Country: United Kingdom
Location: North Yorkshire
UK date format incorrect

The log book date format is US when UK settings are selected. This also seems to be the case for the date of the best ever mpg in the basic stats.
__________________

jostlehim is offline   Reply With Quote
Old 06-30-2011, 08:54 AM   #2
pb
Senior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,588
Country: United States
Location: Corvallis, OR
Thanks for the heads up. Is the problem consistant across the site for you? Do you see UK dates when you look at your own vehicle log books? Do you see UK dates when you look at other people's log books? Or is it consistently US dates for every log book?
__________________

pb is offline   Reply With Quote
Old 06-30-2011, 02:09 PM   #3
pb
Senior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,588
Country: United States
Location: Corvallis, OR
oh, another quick question: are you logged in when you're viewing?
pb is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2011, 07:28 PM   #4
Registered Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 31
Country: United Kingdom
Location: North Yorkshire
Yes I'm logged in. Yes it seems to be consistent across my log books and across the site (although I think it was correct quite recently).
jostlehim is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2011, 05:12 AM   #5
Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 69
Country: United Kingdom
Location: Weybridge
Agreed, I have the same issue

Trev
udtrev is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2011, 08:46 AM   #6
pb
Senior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,588
Country: United States
Location: Corvallis, OR
I can't recreate this on my end. If I set my country to United Kingdom in my settings, I see the appropriate date format everywhere.

You might try logging out and back in and then double check your country setting. I'm still looking at it, but I'm having trouble tracking down what's wrong.
pb is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2011, 05:14 PM   #7
Senior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 329
Country: United Kingdom
I was seeing an incorrect date on my own refuelling log, logged out & back in, and now it's correct.

However the graph X-axis dates are also in the wrong format (although that's a pretty minor problem).
MMUK is offline   Reply With Quote
Old 07-03-2011, 07:32 AM   #8
Registered Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 31
Country: United Kingdom
Location: North Yorkshire
Logged out and back in, and logbook entries are fine now. As MMUK states, seeing incorrect format on axis of Recent Fuelups...

Cheers,

Joel
jostlehim is offline   Reply With Quote
Old 07-03-2011, 08:11 AM   #9
pb
Senior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,588
Country: United States
Location: Corvallis, OR
Thanks, that helps narrow it down, I'll see if I can figure out why a logout/login is required. Also we're about to switch to a new charts system so we'll try to iron that out before the move.
pb is offline   Reply With Quote
Old 07-03-2011, 09:20 PM   #10
Senior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 329
Country: United Kingdom
I don't know if this helps, but the same situation applied on another PC. After logging in & out on one PC, which fixed the issue on that PC, I went onto another PC, and had to do the same again.

So I guess it is related to cookies rather than a server-side user configuration setting.
__________________

MMUK is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 11:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.