UK MPG Not Showing On Public Site - Fuelly Forums

Android Users - Coming Soon! - Migrating from aCar 4.8 to 5.0

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-31-2014, 05:54 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 3
Country: United Kingdom
UK MPG Not Showing On Public Site

I've set all my displays to the UK MPG stats.

If you go to my public page - https://www.fuelly.com/car/toyota/ya...2/edent/161811 - they're in US MPG.

Is there any way to alter this behaviour?

Thanks :-)
__________________

edent is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2014, 07:46 PM   #2
Registered Member
 
RobertV's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1,900
Country: United States
Location: San Antonio, TX
Be sure your display units are set to the correct format:
__________________

RobertV is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2014, 01:59 AM   #3
Registered Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 3
Country: United Kingdom
As I said, my units are set to UK.

When I'm logged in, I see


If a member of the public visits https://www.fuelly.com/car/toyota/ya...2/edent/161811 they'll see non-UK units.


Is there any way to get the public facing website to respect my unit choices?
edent is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2014, 02:20 AM   #4
Registered Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 2,483
Country: United Kingdom
Location: Mid Wales
The US gallon is about 17% smaller, so it would be misleading for US users to view such high figures for the UK users.
__________________

Please subscribe to my YouTube channel
Draigflag is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2014, 02:24 AM   #5
Registered Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 3
Country: United Kingdom
Sorry, let me be clear.
I am in the UK.
I have set *my* preferences to UK.
When I share my details with friends in the UK - I want them to see UK MPG.

I don't want the entire site to change. I don't want every user in the world to see UK MPG for all cars. I just want viewers of my cars to see my MPG in my local units.

Thanks.
edent is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2014, 04:43 AM   #6
Registered Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 2,483
Country: United Kingdom
Location: Mid Wales
I think fuelly is set to US MPG by default, so if your friends in the UK want to see your results in UK MPG format, then they will have to set it themselves in the top left corner of the screen.
__________________

__________________

Please subscribe to my YouTube channel
Draigflag is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 04:21 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.