UK units setting not 'remembered'. - Fuelly Forums

Android Users - Coming Soon! - Migrating from aCar 4.8 to 5.0

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-07-2010, 04:39 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 3
Country: United Kingdom
Location: Devon
UK units setting not 'remembered'.

Every time I log onto fuelly.com, I have to click the UK button at the top left of the screen to get correct figures. Why does fuelly not remember this between sessions? I have cookies enabled for the site and it remembers all my other details; so why not this preference?
__________________

HangTen is offline   Reply With Quote
Old 10-07-2010, 06:39 AM   #2
pb
Senior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,588
Country: United States
Location: Corvallis, OR
When you click UK in the upper left corner of the page, Fuelly sets a cookie on your machine that never expires. That cookie tells Fuelly which units you prefer.

Since it's not sticking for you, I'm guessing that the cookie isn't being set. The first thing to try is using another browser. That way you can at least narrow things down to a problem with one. If you try another browser and still can't get the preference to stay, start looking at the network level. For example, do you have any anti-virus, firewall, or security software that might block certain cookies from being set? Try disabling it, choosing UK, and see if it works.

If you can narrow things down to one particular browser, you might start looking at browser extensions. Some extensions such as Greasemonkey and NoScript can interfere with cookies being set. So you might disable those and try again.
__________________

pb is offline   Reply With Quote
Old 10-07-2010, 05:18 PM   #3
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 1
Country: United Kingdom
It is the same for me, last time I fulled up great, not done anything to the computer and now it lets me enter the data in UK units but when I go to the vehicle page it is back to US, time to find a new site I suppose, I have bee recomended this one http://www.torquecars.com/tools/uk-mpg-calculator.php
flippa1971 is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2010, 06:23 PM   #4
Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 69
Country: United Kingdom
Location: Weybridge
I access here using Firefox at home and IE at work (with citrix) and don't have any problems with the UK setting

Trev
udtrev is offline   Reply With Quote
Old 10-13-2010, 09:17 PM   #5
Junior Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 3
Country: United Kingdom
Location: Devon
@pb ~ thanks, I just tried with Firefox and that is 'remembering' the preference between sessions.

The problem appears to lie with Opera, although cookies are enabled, I'll re-check the site-specific settings.

Thanks for the quick response :-)
HangTen is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 09:35 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.