Unable to enter fuel up - Fuelly Forums

Android Users - Coming Soon! - Migrating from aCar 4.8 to 5.0

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-14-2014, 04:42 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 4
Country: Canada
Location: Alberta
Unable to enter fuel up

I updated my most recent fuel up in my 2006 GMC with my Android, I do this frequently. When I checked later at home on my PC the most recent fill was not in the list. I cannot enter the missing fill up now.
__________________

marc1 is offline   Reply With Quote
Old 09-14-2014, 04:53 PM   #2
Site Team / Moderator
 
Jay2TheRescue's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Northern Virginia
Posts: 4,657
Country: United States
Location: Northern Virginia
I am showing a fillup dated today on that vehicle's fuel log... Is there a second fillup you did today that you can't enter?

Quote:
56 9/14/14 237.36 17.67 13.43 4.425 Heavy towing
__________________

__________________






Jay2TheRescue is offline   Reply With Quote
Old 09-14-2014, 05:04 PM   #3
Registered Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 4
Country: Canada
Location: Alberta
Hi, here is the actual data (I cannot see it, also I have a strange error code [CSRF Token Mismatch] on the website... possibly related?):

Date - Today (so that is fine)
Odo - 73029
Litres - 66.895
Price / L - 1.169
Total $ - $78.20

Your data is correct I believe, converted to US gals etc. But regardless I cannot see fill #56.
marc1 is offline   Reply With Quote
Old 09-14-2014, 06:35 PM   #4
Site Team / Moderator
 
Jay2TheRescue's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Northern Virginia
Posts: 4,657
Country: United States
Location: Northern Virginia
Aaah, I see why my data is showing differently, because it is converting what I see to US units. When I go in to edit your fuel up, all the data from the most recent fuel up match what you just posted. Don't worry, it is there. Try doing a CTRL + Refresh on your vehicle page. I suspect you're viewing a version of the page cached on your computer's hard drive and that's why you don't see today's fillup.
__________________






Jay2TheRescue is offline   Reply With Quote
Old 09-14-2014, 06:37 PM   #5
Registered Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 4
Country: Canada
Location: Alberta
Hmm... I toggled the number of fuel ups displayed from 10 to 20 and then I can see it.
marc1 is offline   Reply With Quote
Old 09-14-2014, 06:38 PM   #6
Registered Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 4
Country: Canada
Location: Alberta
Cache - Ok got it, thanks!
marc1 is offline   Reply With Quote
Old 09-14-2014, 10:02 PM   #7
Registered Member
 
RobertV's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1,900
Country: United States
Location: San Antonio, TX
Glad you got it sorted out marc1!

Thanks Jay!
__________________

RobertV is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 09:39 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.