Upgraded forum software - Fuelly Forums

Android Users - Coming Soon! - Migrating from aCar 4.8 to 5.0

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-12-2007, 03:32 PM   #1
Driving on E
 
Matt Timion's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 3,110
Country: United States
Upgraded forum software

Just upgraded the forum software to the latest version. please report any bugs here. I'll try to get it all working as soon as possible. (test) (test2)
__________________

Matt Timion is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2007, 03:34 PM   #2
Driving on E
 
Matt Timion's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 3,110
Country: United States
oh yeah, I accidentally erased the file that runs the front page, so that will have to be rebuilt. Sorry
__________________

Matt Timion is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2007, 03:38 PM   #3
Registered Member
 
MetroMPG's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 4,223
Country: United States
That's alright - I never use the front page anyway. It's always straight to "Latest threads".

The date (in brackets) after the OP's name seems to be missing from the latest threads page.

Test edit...
MetroMPG is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2007, 03:39 PM   #4
Registered Member
 
GasSavers_TomO's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 1,108
Country: United States
Send a message via AIM to GasSavers_TomO Send a message via MSN to GasSavers_TomO Send a message via Yahoo to GasSavers_TomO
I just noticed that when you pick to view recent post and looking at the author, next to their name is just some parentheses. What was/is supposed to be in between them? I think they had the post time/date before but I'm not sure.

EDIT: beat me to it Metro, lol.
__________________

Honda Civic VX Info/Links
Remember to use good Webiquette!
Quote:
Originally Posted by ezeedee View Post
controversy is an idea thought up by weak people who are too afraid to hear the truth.
GasSavers_TomO is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2007, 03:43 PM   #5
Registered Member
 
GasSavers_TomO's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 1,108
Country: United States
Send a message via AIM to GasSavers_TomO Send a message via MSN to GasSavers_TomO Send a message via Yahoo to GasSavers_TomO
I tried to edit my post and when I clicked save it wouldn't post it, I tried refresh but no luck. So I just quick replied at the bottom of the thread. Even then it makes the quick reply disappear but won't show it until I refresh the page.
__________________

Honda Civic VX Info/Links
Remember to use good Webiquette!
Quote:
Originally Posted by ezeedee View Post
controversy is an idea thought up by weak people who are too afraid to hear the truth.
GasSavers_TomO is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2007, 03:46 PM   #6
Driving on E
 
Matt Timion's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 3,110
Country: United States
Quote:
Originally Posted by TomO View Post
I tried to edit my post and when I clicked save it wouldn't post it, I tried refresh but no luck. So I just quick replied at the bottom of the thread. Even then it makes the quick reply disappear but won't show it until I refresh the page.
can anyone else reproduce this? Editting my post works fine for me.
Matt Timion is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2007, 03:56 PM   #7
Registered Member
 
zpiloto's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1,225
Country: United States
When I click on the chevron on a thread that is suppose to take you to the last post it keeps taking me to the first one and I have to scroll down. Using FireFox browser.
zpiloto is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2007, 04:11 PM   #8
Driving on E
 
Matt Timion's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 3,110
Country: United States
Quote:
Originally Posted by zpiloto View Post
When I click on the chevron on a thread that is suppose to take you to the last post it keeps taking me to the first one and I have to scroll down. Using FireFox browser.
I'll look into this one.
Matt Timion is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2007, 04:18 PM   #9
Registered Member
 
MetroMPG's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 4,223
Country: United States
Test edit worked for me.

"Latest post" chevron doesn't work for me.

Matt: what new stuff does the upgrade do? Or is it a security patch kind of thing?
MetroMPG is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2007, 04:19 PM   #10
Registered Member
 
MetroMPG's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 4,223
Country: United States
OK - seen this twice now.

When adding a NEW reply to this thread, I get this:

Quote:
This post is a duplicate of a post that you have posted in the last five minutes. You will be redirected to that thread.
Click here if your browser does not automatically redirect you.
__________________

MetroMPG is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
What are gas prices like in your area? Matt Timion General Fuel Topics 43 03-05-2013 06:18 AM
Average price/gallon doesn't consider number of gallons actually purchased Hirocon Fuelly Web Support and Community News 8 01-14-2013 03:21 AM
Maintenance cost tracking site Lonnie General Fuel Topics 0 08-16-2012 09:09 AM
mistertee's Dashboard Figures Wrong! mistertee Fuelly Web Support and Community News 2 04-17-2011 05:41 PM
Can't change vehicle pic?! lauriejennifer Fuelly Web Support and Community News 2 04-29-2010 12:05 AM

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 08:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.