Uploading old fill up info - Fuelly Forums

Android Users - Coming Soon! - Migrating from aCar 4.8 to 5.0

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-19-2011, 10:04 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: May 2011
Posts: 2
Country: United States
Uploading old fill up info

I just signed up yesterday, but I have been tracking gas mileage on my vehicles on my own using spreadsheets for years. I am planning on importing my previous information here, but will have to redo my spreadsheets to upload the info. My question though, is if I post a new fill up now before I upload the old info will it screw things up when I do upload the old info?
__________________

Electra225 is offline   Reply With Quote
Old 05-19-2011, 10:26 PM   #2
pb
Senior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,588
Country: United States
Location: Corvallis, OR
No, it won't mess anything up to add fuel-ups now and import later. You don't need to add fuel-ups in order.
__________________

pb is offline   Reply With Quote
Old 05-20-2011, 09:29 AM   #3
Junior Member
 
Join Date: May 2011
Posts: 2
Country: United States
Thanks! Just got done adding about 100 fuel-ups going back to late 2009.
Electra225 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 10:49 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.