US / metric switching problems - Fuelly Forums

Android Users - Coming Soon! - Migrating from aCar 4.8 to 5.0

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-28-2010, 05:15 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 6
Country: Canada
Location: Mississauga, Ontario
US / metric switching problems

I have been entering fuel ups in metric but sometimes go to the US and fill up in US imperial units. When I click on the upper left, it doesn't seem to let me switch units. It just stays in metric. Anybody else have that problem?

It also doesn't help if I close and restart the browser either. I'm using IE8.
__________________

gory is offline   Reply With Quote
Old 12-28-2010, 05:17 AM   #2
pb
Senior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,588
Country: United States
Location: Corvallis, OR
Yeah, you can only set your vehicle reporting units once. I know that's a drag for people at the border, but that's the way we have things set up right now.

The only thing you can switch is how you view data on the site, not how you report data.
__________________

pb is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2011, 02:33 AM   #3
Junior Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 2
Country: Canada
I have a similar problem but with switching computers. I have my fuel tracked on my main computer in KM and Liters but when I log into my laptop it won't switch. It comes up in Miles and gallons is there a save file somewhere on the computer that I would have to transfer/ Any thoughts or ideas.

Thanks
Crazy is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2011, 02:37 AM   #4
Junior Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 2
Country: Canada
Wait I think i got it, in my preferences it was saved as KM and Liters but I just hit the tab at the top right to metric and it looks like that did it.
Crazy is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2011, 03:04 AM   #5
pb
Senior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,588
Country: United States
Location: Corvallis, OR
Right, Crazy, you need to set it in two different places: how you 1.) report data and how you 2.) view data on the site. You set the units you use to report data when you set up your vehicle. You set the units you want to view the site in at the upper-left of any page. Option 2—the way you view the site—needs to be set one time for each browser you use.
pb is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 12:16 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.