We've added Facebook and Twitter automatic posting - Fuelly Forums

Android Users - Coming Soon! - Migrating from aCar 4.8 to 5.0

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-28-2011, 07:22 AM   #1
Senior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 260
Country: United States
Location: McMinnville, OR
We've added Facebook and Twitter automatic posting

We've added Twitter and Facebook sharing! A long asked for feature has been the ability to automatically post your fuel ups and other info to your Twitter feed and Facebook wall. Go into your Settings, connect Twitter and Facebook to your Fuelly profile, and then select which items you'd like to share on those services. Demo screenshots after the jump

Facebook wall posting of a friend addition on Fuelly:

Twitter post of a new profile pic added to a vehicle:

We'll be adding more features connected to this, like the ability to login to Fuelly using your Twitter or Facebook credentials as well. Let us know if you run into any problems.
__________________

mathowie is offline   Reply With Quote
Old 06-28-2011, 11:09 PM   #2
Junior Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 5
Country: United States
Is there a delay on this? I authorized this through twitter but it's not making the posts for me.
__________________

brian83 is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2011, 04:17 AM   #3
Junior Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 2
Country: United Kingdom
Location: Oxfordshire
I've just set this up on my account and I think the posting to Facebook isn't using my units preference. I have mine set to UK MPG. My last fuel up was 53.8, but was shown as 44.8 on FB (which looks like the equivalent in US MPG).
benlings is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2011, 05:55 AM   #4
pb
Senior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,588
Country: United States
Location: Corvallis, OR
benlings, we use your "display units" preference to determine which units to send out to Twitter or Facebook. Click "Settings" on the left side of the page, and make sure you have UK units selected. Give it another shot with a test fuel-up and report back if you're still getting US MPG.
pb is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2011, 09:04 AM   #5
Junior Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 2
Country: United Kingdom
Location: Oxfordshire
I changed the setting from UK -> US -> UK again and added a test fuel-up. The message came through on Facebook as UK MPG, so I think it worked. Thanks,
benlings is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 10:50 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.