Why forcing arabic language - Fuelly Forums

Android Users - Coming Soon! - Migrating from aCar 4.8 to 5.0

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-14-2014, 08:31 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 2
Country: United Arab Emirates
Location: Dubai
Why forcing arabic language

Im living in Dubai, and has been using English before and all of sudden full language changed to arabic. Not good.

I switched to UK country to bring english back. Consider giving option to non english users to change their native language or still stick to english. Not all people living in different land knows the native language.
__________________

gkhanna is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2015, 06:07 AM   #2
Registered Member
 
RobertV's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1,900
Country: United States
Location: San Antonio, TX
Since this was bumped (yay spam), I'd like to let you know that we made this change sometime ago. Sorry I missed your post before.

There is now a check box to "Use currency and date formatting specific to your country?" or have it default back to English units. Give it a try when you get the chance!
__________________

RobertV is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2015, 10:58 AM   #3
Registered Member
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 2
Country: United Arab Emirates
Location: Dubai
Thanks for reply, Robert. Damage is already done as I have to uninstall it and lost all data and continue with other app.

Good luck with your app, it seems to have nice future.
gkhanna is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2015, 12:12 PM   #4
Registered Member
 
RobertV's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1,900
Country: United States
Location: San Antonio, TX
Quote:
Originally Posted by gkhanna View Post
Thanks for reply, Robert. Damage is already done as I have to uninstall it and lost all data and continue with other app.

Good luck with your app, it seems to have nice future.
Are you referring to Gas Tracker? It's linked directly your Fuelly account, and the data is still there.
Simply re-download, login, and you'll have your data visible again.

Granted, I do see the last fillup was back in August, but if you have the data from the other app, it shouldn't be too hard to import it into Fuelly. I'd be willing to help you out with that if you'd like.

Which app did you switch to by the way?
RobertV is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
arabic, english, language choice

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -8. The time now is 03:46 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.